Het Baklokaal

Het Baklokaal is opgericht door Manuela van der Heijden. Manuela komt uit een echte bakkersfamilie. Haar opa en vader hadden allebei een bakkerij. Na haar deelname aan Heel Holland Bakt in 2016 besloot ze een workshopruimte te openen. Eentje waar met liefde kook- en bakworkshops gegeven worden. Dat werd Het Baklokaal! Tijdens de workshops wordt alleen gewerkt met de beste ingrediënten en dat proef je.

Ik heb voor Het Baklokaal foto’s geschoten voor de website en social media kanalen. Met mijn foto’s wil ik de liefde laten zien die Manuela heeft voor het bakkersvak. Die liefde komt terug in de gezelligheid en warmte van Het Baklokaal.

Als Linse foto’s komt maken, wordt er geen half werk geleverd. Ze brengt van alles mee om de mooiste styling te kunnen maken en daarvan dan weer prachtige foto’s. Aan alles merk je dat ze professioneel te werk gaat. Daarnaast is ze nog heel perfectionistisch. Dat zie je terug in het resultaat. Een fotoshoot met Linse is ook nog eens super gezellig! We bakken, proeven en drinken liters koffie.

Manuela van der Heijden

Het Baklokaal

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2130253617 Feed will not update.

© Copyright 2019 | Linse Fotografie