Hidde de Brabander

Waarschijnlijk hoef ik je niet uit te leggen wie Hidde de Brabander is. Deze bevlogen banketbakker heeft gewerkt in onder andere Parkheuvel en De Librije. Hij is te zien geweest in meerdere tv-programma’s, waaronder zijn eigen programma De Brabander Bakt op 24Kitchen. Daarnaast heeft hij een aantal boeken op zijn naam staan en is hij in 2018 benoemd tot “Meester Patissier”.

Voor Hidde ben ik bezig met een lopend project. Hiervoor heb ik al een flink aantal foto’s geschoten. Daarnaast heb ik Hidde op weg geholpen zodat hij zelf ook foto’s kan maken, die ik vervolgens weer bewerk. Het doel is om verschillende bereidingen helder te laten zien. Zonder poespas.

Ik heb Linse leren kennen via de workshops en presentaties die ze bij mij heeft gevolgd. Ze helpt mij met diverse projecten waar ik mee bezig ben, waaronder mijn social media en mijn receptendatabase. Iedere keer ben ik weer onder de indruk. Linse is een prettig mens om mee samen te werken en een geweldige fotograaf.

Hidde de Brabander

Meester Patissier | Sweet chef of 24Kitchen | Chairman of Gouden Gard | Owner of Dreams of Magnolia | Professional SugarDaddy | Author of Books

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2130253617 Feed will not update.

© Copyright 2019 | Linse Fotografie