Over Linse

Hoi!

Mijn naam is Linse. Ik ben 27 jaar oud, foodfotograaf, ondernemer en lekkerbek.

Ik geloof dat eten mensen verbindt en samenbrengt. Door een gezamenlijke beleving creëer je een blijvende herinnering. Eten is universeel. Waar in de wereld je ook bent: iedereen kent het plezier van een goede maaltijd! En een passie voor lekker eten duurt een leven lang. Ik heb een tijdje in de keuken gewerkt en daardoor weet ik hoeveel aandacht en liefde in een gerecht gaat zitten voor deze op een bord komt te liggen. Die liefde verdient het om gezien te worden. Daarom streef ik ernaar om met mijn beelden een gevoel op te roepen. Want van een goede foodfoto moet je vooral trek krijgen.

Ik word gelukkig van een kop sterke koffie, de geur van boeken, roomboter, zoute popcorn, muziek, goudbruin bladerdeeg wat knispert als je er je tanden inzet, goede gesprekken, scherpe keukenmessen, lekkere dingen bakken, schoongewassen lakens, kunst, verse truffel, bordspellen, de natuur en waanzinnig lekker eten in een sfeervolle omgeving. Dat laatste zou ik iedere dag wel kunnen doen!

Stuur me vooral een mailtje als je wilt samenwerken, me een vraag wil stellen of als je zin hebt om een keer een kop koffie te doen! Heb je een testeter nodig? Dan kun je me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen 😉

Liefs,

 

          Linse

Contact

 

Pieter de Hoochplaats 24

2951SC Alblasserdam

 

0638557901

 

linse.vandijk@gmail.com

Bedrijfsgegevens

KVK: 73161853

 

BTW:NL002247943B70

 

Algemene Voorwaarden

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2130253617 Feed will not update.