ONLINE TRAINING

PERFECT ANDERS

Start 1 februari 2022

Perfect Anders is voor

Degenen die 100% zichzelf willen durven zijn. Zonder schaamte, zonder twijfel. Die klaar zijn om constant bezig te zijn met wat andere mensen wel niet zullen denken. Die dwars door onzekerheden en angsten willen breken en blij willen worden van hun lijf in al haar glorie. Die er klaar voor zijn om hun unieke zelf te laten zien aan de wereld. Want die unieke zelf, die is perfect anders.

Deze training gaat ervoor zorgen dat je

  • Weet dat je waarde niet zit in hoe je eruitziet en wat je allemaal doet. Jij bent allang goed genoeg.

 

  • De vrijheid voelt jezelf te kunnen zijn, zonder bezig te zijn met wat anderen daar wel niet van zullen denken.

 

  • Wél dat ene toffe kledingstuk durft aan te trekken waarvan je nu denkt: ‘Dat kan ik met mijn lijf niet dragen.’

 

  • Kan stoppen met willen voldoen aan het ideaal. Aan de norm. Want jouw norm? Die bepaal je zelf.

 

  • In de spiegel kijkt en denkt: ‘Fuck yes, ik mag er zijn!’

Wat je gaat leren

Jij leert hoe je dikke schijt krijgt aan dat keurslijf, waar je door de maatschappij wordt ingepropt. Want jij past niet in een mal. Je gaat leren van jezelf te houden.

Van al je putjes, je plekjes, vlekjes en rimpels. In je nakie voor de spiegel dansen: doe je gewoon. Want jij weet dat je precies bent zoals je moet zijn. Perfect anders.

Je gaat stoppen met jezelf te verbergen in kleding waar je eigenlijk helemaal niet gelukkig van wordt. Die ene sexy bikini, dat zwierige jurkje of die knalpaarse trui: jij gaat dragen wat jíj tof vindt. Aan het einde van deze training laat jij jezelf zien, verstoppen is geen optie meer.